El futur dels nostres avis Sebastià Roig

ISBN:

Published:

Paperback

187 pages


Description

El futur dels nostres avis  by  Sebastià Roig

El futur dels nostres avis by Sebastià Roig
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 187 pages | ISBN: | 4.37 Mb

El futur dels nostres avis és un assaig iconoclasta que explora els inicis de la literatura de ciència-ficció en llengua catalana (entre els anys 1900 i 1939) amb una vocació didàctica, divulgativa, erudita, amb solidesa literària i el valor afegitMoreEl futur dels nostres avis és un assaig iconoclasta que explora els inicis de la literatura de ciència-ficció en llengua catalana (entre els anys 1900 i 1939) amb una vocació didàctica, divulgativa, erudita, amb solidesa literària i el valor afegit de no bandejar una visió personal, prenyada duna ironia i un sentit de lhumor poc comuns en aquest tipus dobres.Sebastià Roig ens demostra que pot existir una erudició amena i creativa.El llibre omple un buit en la historiografia de la literatura catalana de ciència-ficció.

És el resultat dun minuciós treball darqueologia, com el defineix Salvador Macip en el pròleg. Durant dos anys de recerca en hemeroteques i de rastreig en publicacions catalanes de principi del segle XX, com Mirador, Revista de Catalunya o Pèl&Ploma, Roig ha desenterrat autèntiques joies de la literatura catalana de ciència-ficció injustament oblidades. Lautor en reivindica el prestigi i la necessitat que ocupin el lloc preferent que es mereixen a les biblioteques de tot lector inquiet.Lobra repassa novel·les, contes, peces teatrals, poesies i un gran nombre darticles en llengua catalana que toquen la ciènica-ficció o tenen alguna vinculació amb el gènere, al mateix temps que analitza limpacte i les influències a Catalunya dobres dautors consagrats en aquest camp, com Jules Verne o H.

G. Wells.Quan els nostres avis es posaven a imaginar el futur, no feien més que projectar els seus anhels i les seves pors. Vistos i analitzats amb prespectiva, aquests mons imaginaris ens diuen moltes coses sobre el que som i el que volem ser.Un viatge extraordinari que permet descobrir científics il·luminats, ciutats subterrànies, homes artificials i civilitzacions futuristes.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "El futur dels nostres avis":


laurainthesky.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us